Escaperoom Experience

Gewoon bij Cinemajestic!

Nieuw!

Nieuw bij Cinemajestic, boek een Escaperoom Experience op locatie. Samen met jouw gezelschap beleef je een spannende middag. Vanaf 15 personen kan je één van de volgende escaperooms boeken.

 

Escaperoom: Maffia Gijzeling

Met jouw gezelschap in de bioscoop een unieke ervaring beleven? Boek dan de Maffia Gijzeling.

Blijkt zo te zijn dat na het vertonen van de Godfather, één van onze vaste gast helemaal is doorgedraaid. In plaats van rustige deze klassieker te bekijken, besloot hij een gijzeling in het echt op te zetten, met als locatie de bioscoop in Zutphen. Met een bivakmuts worden jullie overvallen en gegijzeld in één van de bioscoopzalen waar ook de Godfather vertoond is geweest. Lukt het jullie om binnen de tijd aan 1.000.000 euro contant te komen, dan worden jullie vrijgelaten! Ontsnappen lukt alleen door goede samenwerking, hierdoor is deze escape room ook nog eens uiterst geschikt als teambuildingsactiviteit!

Dit uitje wordt mogelijk gemaakt door Uitjesbazen.nl en kost €29,50 per persoon vanaf 15 personen (of €40,- per persoon vanaf 10 personen).

 

 

 

Out of the Box

Ben je toe aan een echte uitdaging, maar wel bij jou in de buurt? Boek dan de Out of the Box Escape Experience, gewoon bij de bioscoop in Zutphen. Je kent de films wel die zo bizar zijn dat je zelf denkt, word ik nou gek of klopt het gewoon? Denk is aan van die Mindfuck films zoals Memento, Shutter Island, Butterfly Effect en The Usual Suspects.

Hou deze gedachte vast en denk dan aan een grote box die voor je staat. Wat zal je te wachten staan? Nou een avontuur die 1 uur duurt, waarbij jij en jou team deze box open moeten krijgen. Om dit voor elkaar te krijgen moet er Out of the Box gedacht worden. Eenmaal in de box gedoken? Dan is er een grote kans op het syndroom van insanity. Dit is geen officiële titel, maar hoe vaker dit wordt geboekt, hoe groter de kans is dat dit in het woordenboek terecht gaat komen. Een wirwar van verhaallijnen, games, vragen, logica, muziek, codes, sloten, kleine kistjes, grote kistjes, blacklights, hoooooooo wacht: we are going insane.

Dit uitje wordt mogelijk gemaakt door Uitjesbazen.nl en kost €29,50 per persoon vanaf 15 personen (of €40,- per persoon vanaf 10 personen).

 

 

 

CSI Escaperoom

Er is een moord gepleegd in de bioscoop en jouw team moet dit oplossen. Onder leiding van de recherche worden de groepen opgesloten in de noodtenten die zijn ingericht zoals je ze kent van CSI; een lijk, bewijsstukken, flarden van een plattegrond, en meer.. veel meer! In echte witte onderzoekspakken gaat jouw gezelschap proberen de moord op te lossen. Dit is niet makkelijk want de locatie is veranderd in een echte crime scene. Samenwerking is vereist om op tijd te ontsnappen en de moord op te lossen.

 

Dit uitje wordt mogelijk gemaakt door Uitjesbazen.nl en kost €39,50 per persoon vanaf 15 personen.

2023 Cinelink