Acties

Halloween Horror Show 2017 is een jaarlijks terugkerend huiveringwekkend evenement. Tijdens deze zenuwslopende nacht trakteren we je op maar liefst drie horrorfilms. Is dit niet voldoende voor je? Vrees niet, we doen ons best om je begin van de avond goed te laten schrikken...

De angstaanjagende nacht is op 28 oktober 2017 en begint om 23:45 in de bioscoop waar we vervolgens aftrappen met de eerste film.

 

Voorafgaand aan de films ontvang je het programma en kan je zien op welke tijden de films starten. Ook ontvang je een flyer met de speciale deals die je kan bestellen tijdens de film.

 

Het griezelige programma start om 23:45 uur. Op dit moment is één filmtitel bevestigd: Jigsaw.  De andere titels zijn nog even geheim maar zullen snel bekend worden gemaakt. We verwachten dat de Halloween Horror Show om omstreeks 05.30 uur afgelopen zal zijn.

 

De kosten voor de Halloween Horror Show 2017 zijn 19,95 euro per ticket. Dit is inclusief een welkomstdrankje en drie films. Halloween zal voor jou nooit meer hetzelfde zijn.

 

Tickets voor deze creepy nacht zijn verkrijgbaar op cinemajestic.nl

 

Programma:
23:45
Start programma
00:01 Start eerste horrorfilm
01:45 Start tweede horrorfilm
03:30 Start Jigsaw
05:00 Einde programma

Volg ons