Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Cinemajestic...

Meer dan alleen een bioscoop

Cinemajestic bestaat nu bijna 12 jaar met als trotse eigenaren Ron Gerrits en Cynthia Marras. De bioscoop is de enige servicebioscoop in de regio. Druk in de bioscoopzaal op de serviceknop en een medewerker komt de bestelling opnemen aan de stoel. Het assortiment is uitgebreid, lekkernijen die je wellicht niet verwacht in een bioscoop staan bij ons wel op de kaart.

Natuurlijk kijken bezoekers de nieuwste blockbusters  in bioscoopzalen die voorzien zijn van groot beeld en de nieuwste technieken zoals 3D HFR en 360-graden geluid. Alleen zo beleeft de bezoeker de film zoals deze echt door de filmmakers  is bedoeld. De bioscoop is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en is op 10 minuten loopafstand van het station te vinden. Voor de deur parkeren is veilig en gratis.

 

Partnerbioscoop 

Door ons aan te sluiten bij Kinepolis heeft Cinemajestic  een partner gevonden met dezelfde passie voor films en toewijding. Wat betekent dat de bezoekers centraal staan en het bieden van een echte belevenis voorop staat. Met deze samenwerking zullen er meer evenementen en speciale voorstellingen georganiseerd worden in Zutphen. Denk hierbij aan de kleuterbios in samenwerking met de Efteling, exclusieve concerten en meer.

 

‘’Met deze samenwerking kunnen we onze bezoekers een gevarieerd en veelzijdig programma bieden. Bezoekers zullen worden verrast met nieuwe unieke filmevenementen. We zijn blij een partner te hebben gevonden waarmee we kunnen sparren en waardoor de servicebioscoop zijn unieke karakter behoud.’’

 

“Met deze stap kunnen we onze bezoekers mooie filmevenementen aanbieden en hebben we een echte partner gevonden om mee te sparren.”  

– Cynthia Marras, Eigenaar Servicebioscoop Cinemajestic Zutphen

 

2022 Cinelink