Ambitieus live opera bioscoop seizoen

Komend seizoen starten we weer op met nieuwe opera- en balletvoorstellingen. De meeste voorstellingen worden aangeboden door The Royal Opera House. In totaal twaalf producties – zes opera's en zes balletten, inclusief spiksplinternieuwe werken en producties.

Elke voorstelling wordt gepresenteerd door geliefde persoonlijkheden uit de opera wereld, die ons exclusieve interviews en kijkjes achter de schermen brengen. Bioscoopbezoekers wereldwijd worden ook aangemoedigd om mee te doen, door hun vragen te stellen via Twitter. Een digitaal programma kan worden gedownload vanaf de website van het Royal Opera House, die ook nog veel aanvullende, interessante informatie verschaft.

In Nederland wordt het komend seizoen in meer dan 40 bioscopen LIVE vertoond, en worden alle opera's voorzien van Nederlandse ondertiteling!
Ook zal er in een behoorlijk aantal bioscopen ruimte zijn voor 'encore' vertoningen, zodat het publiek ook op een ander moment, soms ook een gunstiger tijdstip, kan genieten van dezelfde show als juist daarvoor LIVE is vertoond is.

 

Operaplatform Gelderland – Overijssel

 

“De informatie over de opera’s wordt u aangeboden door het Operaplatform Gelderland-Overijssel.

 

Het Platform is doorgeefluik van alles dat er op operagebied in de regio  gebeurt èn organiseert operarecitals en andere evenementen op operagebied in Zutphen.

 

 

Meer weten? Ga naar www.operaplatform-go.nl

 

 

Reserveer nu door op de filmposter te klikken.

 

 

Volg ons