De allerlekkerste hapjes en drankjes

Gewoon vanuit je stoel bestellen

Welkom
Voorafgaand aan de film verwelkomen we u graag in de sfeervolle foyer van Cinemajestic. U kunt uw avond hier rustig beginnen met een drankje van de bar. We serveren hier ook warme dranken gezet met versie koffiebonen van 'De Pelikaan' uit Zutphen. Drankjes die u aan de bar heeft gekocht kunnen gewoon worden meegenomen naar de zaal. In de zomermaanden kunt u ook genieten van een drankje op ons gezellige terras. 

In de zaal
Wanneer u uw stoel heeft gevonden in de zaal kunt u gebruikmaken van de serviceknop. Met deze knop roept u een medewerker die uw bestelling gaat opnemen. Het assortiment is uitgebreid. Popcorn in diverse smaken, chips, M&M's en andere snoepsoorten. De keuze is oneindig. Ook kunt u kiezen voor een warme snack, bitterballen van Van Dobben bijvoorbeeld. Uw bestelling kunt u gemakkelijk contant betalen of met de speciale Cinemajestic horecapas. 

Nog even lekker napraten
Na afloop van de voorstelling kunt u uw gesprek voortzetten in de foyer. We serveren in de foyer hetzelfde assortiment als in de bioscoopzaal. Na afloop van de laatste voorstelling sluit de foyer. De barman adviseert u graag een lekker glas wijn of een speciaal biertje wat bij uw wensen aansluit! 

 

 

2018 Cinelink