Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Corona maatregelen

Hoe ziet een bioscoopbezoekje bij Cinemajestic in de 1,5 meter samenleving eruit?

We zijn ontzettend blij om je te zien, alleen bewaren we meer afstand. Daarom hanteren we het protocol van de Nederlandse Vereniging van Bioscopen, waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden.

We wensen jou een fijne voorstelling toe en hieronder zijn de richtlijnen die wij hanteren om een veilig bezoek aan de bioscoop te kunnen garanderen.

 

Richtlijnen:

 1. Houd 1,5 meter afstand van andere personen, zowel in de bioscoop alsook in de omgeving ervan.
 2. Niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig zijn.
 3. Vermijd het Openbaar Vervoer.
 4. Kom niet naar de bioscoop als je zelf of iemand uit hetzelfde huishouden verkouden bent of griepklachten hebt.
 5. Naast elkaar zitten is toegestaan als je uit één huishouding komt, maximaal twee vrienden niet uit één huishouden, kinderen t/m 12 jaar mogen wel gezamenlijk, in groter groepsverband, een voorstelling bezoeken. Hierbij is toezicht van een of meerdere volwassenen ter begeleiding toegestaan mits deze volwassenen onderling de 1,5 meter afstand in acht nemen. Dus het geven van een kinderfeest is beperkt mogelijk met alleen de optie ‘patat’.
 6. Voor onze veiligheid en die van jou, hou je alsjeblieft aan de looproutes in en om de bioscoop heen.
 7. Je maakt je vooraf bij de ingang kenbaar dat je een voorstelling komt bekijken, na goedkeuring van de medewerkers ben je van harte welkom.
 8. Desinfecteer jouw handen bij de entree.
 9. Het is mogelijk om in het café plaats te nemen voor aanvang van de film, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 10. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 11. Koop het toegangskaartje van tevoren online via de website of mobiele app. Indien dat niet mogelijk is, bel de bioscoop om te reserveren en betaal deze bij de kassa met pin of contactloos (pin of mobiel).
 12. Direct na de voorstelling de bioscoop via de duidelijk aangegeven route verlaten, het is mogelijk om op ons terras nog een drankje te doen. We bedienen op het terras.

 

Heb je nog vragen over ons protocol, stuur dan een mail naar info@cinemajestic.nl of stuur een bericht naar Whatsapp nummer 06-28806313.

2020 Cinelink