Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Corona maatregelen

Opening per 1 juni (onder voorbehoud voortgang Coronavirus)

Als iedereen zich netjes aan de regels houden, mogen wij per 1 juni de deuren weer openen en we verwelkomen jullie graag! Dit willen we wel op een veilige manier doen. Daarom zijn wij verplicht om een aantal maatregelen te treffen. We doen dit niet alleen, maar samen met alle bioscopen in Nederland en daarom volgen we het Protocol Verantwoord bioscoop- en Filmtheaterbezoek van het NVBF.

Inmiddels staat het filmprogramma online en wekelijks zal het nieuwe programma op de maandagen worden gepubliceerd. Tickets kunnen het liefst zoveel als mogelijk gekocht worden. Bestel je tickets met een account dan krijg je stempeltjes en spaar je dus ook mee voor een vrijkaart.

 

Hoe ziet een bioscoopbezoekje bij Cinemajestic in de 1,5 meter samenleving eruit?

We zijn nog steeds ontzettend blij om je te zien, alleen bewaren we net iets meer afstand. Dit begint al op de parkeerplaats en we verwelkomen jou bij de voordeur. Hier zullen we een aantal gezondheidsvragen stellen en jouw e-ticket scannen.

In de bioscoop hou je rechts aan om bij de bar een bestelling te plaatsen en links aan om naar de zalen te gaan. Gebruik maken van de toiletten is mogelijk. Aan de kant van de zalen is de entree en hierna loop je een rondje om ieders veiligheid te kunnen garanderen.

We wensen jou een fijne voorstelling toe en hieronder zijn de richtlijnen die wij hanteren om een veilig bezoek aan de bioscoop te kunnen garanderen.

 

Richtlijnen:

 1. Houd 1,5 meter afstand van andere personen, zowel in de bioscoop alsook in de omgeving ervan.
 2. Niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de voorstelling aanwezig zijn.
 3. Vermijd het Openbaar Vervoer.
 4. Kom niet naar de bioscoop als je zelf of iemand uit hetzelfde huishouden verkouden bent of griepklachten hebt.
 5. Kom met maximaal 2 personen of je huishouden (gezin of partners) naar de bioscoop. Maak je ook als zodanig bekend bij de medewerkers. Naast elkaar zitten is alleen toegestaan als je uit één huishouding komt. Kinderen t/m 12 jaar mogen wel gezamenlijk, in groter groepsverband, een voorstelling bezoeken, hierbij is toezicht van een of meerdere volwassenen ter begeleiding toegestaan mits deze volwassenen onderling de 1,5 meter afstand in acht nemen. Dus het geven van een kinderfeest is beperkt mogelijk met alleen de optie ‘patat’.
 6. Voor onze veiligheid en die van jou, hou je alsjeblieft aan de looproutes in en om de bioscoop heen.
 7. Je maakt je vooraf bij de ingang kenbaar dat je een voorstelling komt bekijken, na goedkeuring van de medewerkers ben je van harte welkom.
 8. De entree aan de zijkant van de bioscoop is tijdelijk gesloten.
 9. Het is mogelijk om in het café plaats te nemen voor aanvang van de film, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 10. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
 11. Koop het toegangskaartje van tevoren online via de website of mobiele app. Indien dat niet mogelijk is, bel de bioscoop om te reserveren en betaal deze bij de kassa met pin of contactloos (pin of mobiel).
 12. In de maand juni hebben we geen service in de zaal, wij kunnen dit nog niet op een verantwoorde veilige manier uitvoeren. Dus kan je uiteraard wel je hapje en je drankje bij de bar bestellen. Denk even aan de verplichte looproute. Jouw snacks worden naar de stoel gebracht.
 13. Ook is het mogelijk om bij jouw kaartje een hapje en een drankje te bestellen. Jouw bestelling haal je vooraf op bij de bar. 
 14. Direct na de voorstelling de bioscoop via de duidelijk aangegeven route verlaten, het is mogelijk om op ons terras nog een drankje te doen. We bedienen op het terras.

 

Heb je nog vragen over ons protocol, stuur dan een mail naar info@cinemajestic.nl of stuur een bericht naar Whatsapp nummer 06-28806313.

2020 Cinelink