Cinemajestic...

Meer dan alleen een bioscoop

Cinemajestic...

Meer dan alleen een bioscoop!

Cinemajestic bestaat sinds 2008r met als trotse eigenaren Ron Gerrits en Cynthia Marras. De bioscoop in Zutphen is de enige servicebioscoop in de regio. Druk als bezoeker in de bioscoopzaal op de serviceknop en een medewerker komt even later je bestelling opnemen bij je stoel. Het assortiment aan hapjes, waaronder warme snacks, is uitgebreid; lekkernijen die je wellicht niet verwacht in een bioscoop staan bij ons wél op de kaart. Een biertje, wijntje of andere alcoholische versnapering bestellen is ook mogelijk.

Vanzelfsprekend komt een deel van de bezoekers af op de nieuwste blockbusters in onze comfortabele bioscoopzalen die voorzien zijn van groot beeld en de nieuwste technieken zoals 3D, HFR (meer beelden per seconde) en een 360-graden geluid. Alleen zo beleef je de film zoals deze door de makers echt bedoeld is. Naast kaskrakers programmeren we ook minder bekende films en bijzondere documentaires voor de fijnproevers, omdat we alle doelgroepen goed willen bedienen. Dit geldt ook voor filmliefhebbers met een smalle beurs.

Sowieso lanceren we regelmatig aantrekkelijke acties. Voorbeelden hiervan zijn korting als je met het hele gezin naar de film gaat en onlangs kon je tegen inlevering van een knipcoupon in weekkrant Contact gratis je oma of opa meenemen. Voor wie onze bioscoop regelmatig bezoekt, is de aanschaf van een Klantenpas het overwegen waard. Die levert je een flinke besparing op. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Als servicebioscoop garanderen we iedereen een plezierige en zorgeloze filmavond of -middag in een ontspannen sfeer. Cynthia Marras is als gastvrouw veelvuldig zelf aanwezig. Zij ziet erop toe dat haar enthousiaste medewerkers er alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken, vragen te beantwoorden en waar nodig hulp te bieden. Onze slogan luidt niet voor niets: ‘Een ontmoetingsplek voor iedereen waar vriendschappen beginnen en plezier maken voorop staat’.

Het service-aspect van Cinemajestic zit hem óók in het feit dat bezoekers voor en na de film in het café of de foyer van de bioscoop kunnen gaan zitten. Al dan niet onder het genot van een drankje lekker, maar altijd met gratis wifi. Stichtingen kunnen het café kosteloos reserveren voor vergaderingen.

Onze servicebioscoop aan Dreef 8 in Zutphen is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het NS-station is het slechts enkele minuten lopen. Kom je met de auto? Voor de deur parkeren is veilig en gratis.

 

2023 Cinelink