Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Chrome Download Firefox Download Edge

Bon Bini Holland 2

Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar vanuit achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen:de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco?

BonBiniHolland2_131833113260876900_big.jpg

Cast & Crew
Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Lone van Roosendaal, Dennis Rudge, Phi Nguyen, Sergio Ijssel, Alpha Oumar Barry

Regie
Jon Karthaus

Genre
Komedie

Lengte
1:44 deze voorstelling is zonder pauze

Kijkwijzer

  • bonbinihollandstill_131601713763856573_big.jpg
2019 Cinelink