Jurassic World: Fallen Kingdom

Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom! Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen hoofdpersonages Claire Dearing en Owen Grady in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit. Ook Jeff Goldblum en BD Wong zullen weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones en Rafe Spall. De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible), en het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Universal Pictures en Amblin Entertainment. Productie is in handen van Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza.

JurassicWorld_FallenKingdom_ps_1_jpg_sdlow_C2A92017UniversalPictures1_131728609842690137_big.jpg

Cast & Crew
Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Jeff Goldblum, BD Wong, James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Rafe Spall, Toby Jones

Regie
J.A. Bayona

Genre
Actie Avontuur

Lengte
2:13 deze voorstelling is zonder pauze

Kijkwijzer

  • JurassicWorldFallenKingdom_131601641605849377_big.jpg
  • JurassicWorldFallenKingdom_131601641611474498_big.jpg
2018 Cinelink