De Matchmaker (ladiesnight)

Chris reist als stockfotograaf de wereld over en geniet volop van zijn leven. Wanneer nieuwe opdrachten schaars blijken en de bodem van zijn bankrekening in zicht komt, keert hij noodgedwongen terug naar de plek waar hij al jaren niet meer is geweest: thuis. Marja gelooft haar ogen niet wanneer haar zoon plotseling op de stoep staat. Chris moet enorm wennen aan de hechte dorpse gemeenschap en wil het liefst zo snel mogelijk weer weg. Een nieuwe klus biedt zich aan: een promo voor een datingsite. Hij bedenkt zich dat zijn single moeder wel een nieuwe relatie kan gebruiken en zonder haar medeweten maakt Chris een video. Eenmaal online blijkt het een enorme hit en de berichten van enthousiaste mannen stromen binnen. Met enige twijfel besluit Marja het datingavontuur aan te gaan, met haar zoon als datingcoach! Tijdens de zoektocht naar de ideale kandidaat worden moeder en zoon geconfronteerd met zichzelf, elkaar en gebeurtenissen uit het verleden. Langzaam maar zeker gaat Chris zijn thuis én zijn moeder weer met frisse ogen zien, en voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek...

DeMatchmaker_ps_1_jpg_sdhigh1_131659254292126490_big.jpg

Cast & Crew
Benja Bruijning, Ariane Schluter, Eva van de Wijdeven

Regie
Jeroen Houben

Genre
Komedie Romantiek

Lengte
1:50 deze voorstelling bevat een pauze (15 min)

Kijkwijzer


Deze film wordt verwacht op 26-04-2018
  • HomeSweetHomeladiesnight_131611034212904166_big.jpg
2018 Cinelink