Elvy’s Wereld: So Ibiza (ELVY'S WERELD PREMIERE NIGHT)

Vind je het leuk om met je vriendinnen naar een première avond te komen? Kom dan naar Elvy's Wereld en ontvang ook gratis een popcorn, een drankje en een goodiebag. Reserveer nu je kaarten. Elvy’s Wereld So Ibiza is een zomerse komedie over Elvy die alles op alles zet om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen en daarbij een hoop bijzondere mensen ontmoet. Van wereldberoemde dj’s en gestreste Beachclub eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd fashion-icoon, het wordt het avontuur van haar leven. Maar het loopt uiteindelijk wel heel anders dan ze zich had voorgesteld Programma Elvy's Wereld Premiere Night 19:00 - Start programma (interviews met vragen vanuit hele land/social) 19:05 - Cast op podium (huldiging) 19:10 - Optredens cast (exact programma volgt) 19:30 - Start film ELVY'S WERELD

elvy_131753774497850283_big.jpg

Cast & Crew

Regie
Erwin van den Eshof

Genre
Komedie

Lengte
1:35 deze voorstelling is zonder pauze

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

vrvr 21 septembersep 19:00
2018 Cinelink