Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Chrome Download Firefox Download Edge

WAD

Wad is de eerste Nederlandse natuurfilm over het waddengebied. Ruben Smit en zijn crew registreren dit unieke Nederlandse natuurgebied en al zijn bijzondere natuurfenomenen onder- en bovenwater, in elk jaargetijde. Vanuit een holistische benadering; alles heeft met alles te maken. Geen aaneenschakeling van mooie plaatjes maar een duidelijk verhaal met herkenbare iconen zoals de zeehond, de bergeend en de slechtvalk. Een film die het ecosysteem in beeld brengt als nooit te voren; van de kleine kiezelwieren onderaan de voedselketen tot aan de slechtvalk en de grijze zeehond als iconen van het wad. Met de nieuwste filmtechnieken, timelapses, drones, microfotografie en onderwatercamera’s weet de crew de bijzondere natuur van de wadden vanuit alle perspectieven te vangen. Het waddengebied is het enige Nederlandse natuurgebied met de status Unesco Werelderfgoed.

Wadoverlevenopdegrensvanwaterenland_131822727025725043_big.jpg

Cast & Crew

Regie
Ruben Smit

Genre
Documantaire

Lengte
1:38 deze voorstelling is zonder pauze

Kijkwijzer


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

zozo 20 januarijan 11:30
  • Wadoverlevenopdegrensvanwaterenland_131822727028693785_big.jpg
  • Wadoverlevenopdegrensvanwaterenland_131822727044631264_big.jpg
2019 Cinelink