Terug

Welkom bij Cinemajestic!


Was u nog niet eerder bij ons geweest? Van harte welkom op onze site, het begin van een mooie filmbeleving nabij het centrum van Zutphen.

 

Cinemajestic bestaat alweer 13  jaar en met veel plezier hebben we onze gasten verwelkomt. Onze bioscoop werkt iets anders dan een regulier filmtheater. Onze medewerkers komen bij u langs de stoel om een bestelling op te nemen, hierdoor is het assortiment ook gevarieerder dan in een reguliere bioscoop. Naast een popcorn en een cola, kunt u namelijk ook bitterballen bestellen en kiezen uit 17 verschillende speciaal bieren.

De bioscoop beschikt over de nieuwste technieken zoals 3D HFR films en 360 graden geluid, waardoor het lijkt alsof u zich middenin de film bevindt. Parkeren bij de bioscoop kan makkelijk voor de deur en is ook nog eens gratis.

Mocht u toch heerlijk willen genieten van een popcorn en een cola, dan kunt u gebruik maken van onze voordelige combikaarten.

We zouden het leuk vinden als u een bezoekje komt brengen en hierbij vast namens ons hele team een fijne voorstelling gewenst en we zien u snel!

Wilt u van tevoren contact met ons opnemen?

Dat kan door te bellen op 0575-512085 (dit kan op het moment dat de bioscoop film vertoond). Overdag zijn we tussen 9.00 - 17.00 uur bereikbaar via Whatsapp op nummer 06-28806313.

 

2023 Cinelink