Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

13 mrt 2020

Corona Maatregelen


Vanaf aankomende zaterdag worden de regels versoepeld en is alleen de 1,5 meter afstand houden nog van toepassing.

 

TICKET KOPEN

Tickets kunnen online via de site of app worden gekocht, de kassa is uiteraard wel geopend voor vragen en het verzilveren van papieren cadeaubonnen. Kies online je eigen zitplaats, wij houden er rekening mee dat jouw gekozen plek Coronaproof is. Op dit moment mogen we 50 bezoekers per zaal ontvangen, het kan zijn dat voorstellingen daardoor sneller vol zitten. Alle voorstellingen zijn goed verspreid over de dag, zodat er niet teveel bezoekers tegelijk aanwezig zijn. We hebben hierbij ook gelet op de in- en uitloop tijden van de films.

Je mag met maximaal 4 personen naast elkaar zitten (uit 2 huishoudens maximaal) of met je eigen huishouden. Kom je gezellig met vrienden? Dat mag zeker maar houd rekening met 1,5 meter. 

De filmzaal is maximaal 15 minuten voor aanvang van de film geopend en we willen jou vragen om niet eerder te komen. Zo zorgen we ervoor dat het niet te druk wordt en iedereen rekening kan houden met de 1,5 meter regel.

 

GEZONDHEIDSCHECK

Voorafgaand aan jouw filmbezoek vragen we je of je geen corona gerelateerde klachten hebt. Kom niet naar de bioscoop als je ziekteverschijnselen hebt, zoals: koorts, hoesten en/of keelpijn of overige verkoudheidsklachten. Geen zorgen over je filmkaartje, uiteraard krijg je van ons een voucher die je alsnog kan inwisselen voor een filmbezoek.

 

HYGIËNEMAATREGELEN

In de bioscoop kan je altijd de maatregelen nog nalezen, we hebben posters hangen en er zijn voldoende plaatsen waar je jouw handen kan ontsmetten. Hiernaast hebben we extra hygiënemaatregelen genomen, zoals extra veel schoonmaakrondes van alle contactpunten.

We willen jou vragen om bij voorkeur met pin of contactloos te betalen.

HAPJES EN DRANKJES

Hapjes en drankjes kunnen als vanouds in de bioscoopzaal worden besteld. De medewerkers dragen een mondkapje, zodat ze jouw bestelling veilig kunnen opnemen.Vind je dit niet fijn? Dan is het ten alle tijde mogelijk om eten en drinken bij de bar te bestellen.

 

We wensen jou een fijne voorstelling toe en hieronder nogmaals in het kort de richtlijnen die wij hanteren om een veilig bezoek aan de bioscoop te kunnen garanderen.

Alle filmvouchers van Cinemajestic zijn met 1 jaar verlengd vanaf september 2020. Dit betekent dat de vouchers nu verlengd zijn tot en met 30 september 2021. Deze verlenging gebeurt automatisch, je hoeft hier niets voor te doen. Opgelet: vervaldatum = uiterste datum voorstelling film. Is jouw bioscoopvoucher langer geldig? Dan blijft de vermelde geldigheidsdatum van toepassing.

Heb je nog vragen over ons protocol, stuur dan een mail naar info@cinemajestic.nl of stuur een bericht naar Whatsapp nummer 06-28806313.

 

2021 Cinelink