Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

13 mrt 2020

Corona Maatregelen update per 28-11-2021


NIEUWE REGELS VANAF 28 NOVEMBER 2021

 

Ons kabinet heeft besloten dat per 28 november meer beperkingen gelden voor een bezoek aan de bioscoop. Hieronder vind je alle nieuwe regels op een rij die gelden tussen 05:00 uur en 17:00 uur:

  • Controle van het coronatoegangsbewijs in combinatie met geldig identiteitsbewijs blijft verplicht vanaf 13 jaar.
  • 1,5 meter afstand is verplicht voor iedereen ouder dan 18 jaar tenzij er sprake is van één huishouden (wonend op één adres).
  • Het dragen van een mondkapje is bij verplaatsing in de bioscoop verplicht.

 

Omdat jouw veiligheid vooropstaat, volgen we de regels zoals deze zijn opgesteld door het RIVM. Op 18 december wordt er opnieuw gekeken of de regels weer versoepelen.

 

VÓÓR JE BEZOEK:
CORONATOEGANGSBEWIJS
Voor jouw voorstelling is voor iedereen vanaf 13 jaar, naast een kaartje voor de film, ook een coronatoegangs- en identiteitsbewijs nodig om toegang te verkrijgen. Alle informatie over welke coronatoegangsbewijzen geldig zijn en hoe je ze regelt, vind je op de website www.coronacheck.nl.

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Bel ons dan op 0575-512085 (we zijn geopend als er filmvertoningen zijn) of mail ons op info@cinemajestic.nl. Tijdens kantooruren van 9:00 - 18:00 uur zijn we bereikbaar via de Whatsapp op 06-28806313 (alleen appen, niet bellen).

 

CORONATOEGANGSBEWIJS

Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd of een geldig herstelbewijs kan laten zien. Voorlopig kan een test nog gratis worden afgenomen.

De entree van de bioscoop is aan de zijkant van het pand bij het zwarte hek. De andere deuren van het foyer gedeelte is alleen een uitgang.

Bij binnenkomst in de bioscoop controleren we jouw test- en identiteitsbewijs. Vervolgens controleren wij jouw tickets bij de entree naar de filmzalen toe. Het kan misschien iets langer duren, maar geen zorgen! We proberen je zo snel mogelijk te laten genieten van een onbezorgd filmuitje.

 

TICKET KOPEN

Tickets kunnen online via de site of app worden gekocht, de kassa is uiteraard wel geopend voor vragen en het verzilveren van papieren cadeaubonnen. Bezoekers die bij de kassa een ticket kopen, krijgen daar de gezondheidscheck en de gegevens worden bij de tickets geregistreerd (het is niet duidelijk of deze verplichting er nog is, om die reden is deze nog niet vervallen).

Kies online je eigen zitplaats, alle zitplaatsen zijn 1,5 meter van elkaar. Ook zullen de voorstellingen goed verspreid over de dag plaatsvinden, zodat er niet teveel bezoekers gelijktijdig in de foyer aanwezig zijn. We hebben hierbij ook gelet op de in- en uitloop tijden van de films. De filmzaal is maximaal 15 minuten voor aanvang van de film geopend en we willen jou vragen om niet eerder te komen. 

 

GEZONDHEIDSCHECK

Voorafgaand aan jouw filmbezoek vragen we je of je geen corona gerelateerde klachten hebt. Kom niet naar de bioscoop als je ziekteverschijnselen hebt, zoals: koorts, hoesten en/of keelpijn of overige verkoudheidsklachten. Geen zorgen over je filmkaartje, uiteraard krijg je van ons een voucher die je alsnog kan inwisselen voor een filmbezoek.

HYGIËNEMAATREGELEN

In de bioscoop kan je altijd de maatregelen nog nalezen, we hebben posters hangen en er zijn voldoende plaatsen waar je jouw handen kan ontsmetten. Hiernaast hebben we extra hygiënemaatregelen genomen, zoals extra veel schoonmaakrondes van alle contactpunten.

We willen jou vragen om bij voorkeur met pin of contactloos te betalen.

We wensen jou een fijne voorstelling toe en verwelkomen je graag!

 

Heb je nog vragen over ons protocol, stuur dan een mail naar info@cinemajestic.nl of stuur een bericht naar Whatsapp nummer 06-28806313.

 

2021 Cinelink