Terug

Horrornacht Prequel 23 september


Ben jij die echte Horrorfan en mag elke dag Halloween zijn voor jou? Kom dan op 23 september griezelen bij Cinemajestic met de Prequel op de Horrornacht. Twee films kijken voor maar €15, bestel hieronder snel jouw kaarten! 

Orphan: First Kill

 

Orphan: First Kill Esthers angstaanjagende verhaal gaat verder in deze prequel van Orphan (2009). Nadat Esther (Isabelle Fuhrman) op briljante wijze is ontsnapt uit een Estlandse psychiatrische inrichting, reist ze naar Amerika. Ze doet zich voor als de vermiste dochter van een rijk gezin, dat haar met alle liefde na vier jaar weer in hun armen sluit. Door een onverwachte wending moet Esther het opnemen tegen de moeder van het gezin (Julia Stiles), die haar familie koste wat kost zal beschermen tegen het moordlustige ‘kind’.

 

    

 

 

 

 

 

Smile

 

Smile Nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst langzamerhand haar leven overneemt, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.

 

    

2022 Cinelink