Arthouse filmselectie bij Cinemajestic

Alleen films met een goed verhaal of bijzondere productie

Cinemajestic Zutphen komt met een vernieuwd concept: 'Best Of Cinema'.

Kijk je het liefst een film met een goed verhaal, een sterke productie of een duidelijk moraal. Dan zit je goed bij 'Best Of Cinema' van Cinemajestic. Denk hierbij aan films die uit het betere segment komen of aan reeksen die voor een kleiner publiek bedoeld zijn. Vanaf 2020 kan je binnen deze reeks ook genieten van Arts in Cinema. Geniet je ook zo van alle meesterwerken, ook deze zijn nu gewoon te zien bij Cinemajestic.

 

Spraakmakende documentaires over internationale top-exposities en bevlogen kunstenaars.
Ook dit seizoen vertonen we weer een reeks spraakmakende documentaires over internationale top-exposities en bevlogen kunstenaars. Curatoren en experts geven een toelichting op de getoonde kunstwerken en vertellen je alles wat je wilt weten op een toegankelijke en onderhoudende manier. Deze documentaires zijn verweven met biografieën en bieden exclusieve beelden achter de schermen direct vanuit de musea. De films zijn informatief, toegankelijk en onderhoudend en bieden een meeslepende, filmische reis langs 's werelds meest geliefde kunst en hun makers.

Dit seizoen kan je onder andere documentaires over de fascinerende kunstenaars Leonardo da Vinci, Lucian Freud, Gaugain en Boticelli verwachten. 

Alle documentaires zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling. De kosten per kaartje zijn €10,50 inclusief koffie/thee en wat lekkers.