Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Arthouse filmselectie bij Cinemajestic

Alleen films met een goed verhaal of bijzondere productie

Cinemajestic Zutphen komt met een vernieuwd concept: 'Best Of Cinema'.

Kijkt u het liefst een film met een goed verhaal, een sterke productie of een duidelijk moraal. Dan zit u goed bij 'Best Of Cinema' van Cinemajestic. Denkt u hierbij aan films die uit het betere segment komen of aan reeksen die voor een kleiner publiek bedoeld zijn. Vanaf 2020 kunt u binnen deze reeks ook genieten van the Great Composers en Arts in Cinema. Geniet u ook zo van alle meesterwerken, ook deze zijn nu gewoon te zien bij Cinemajestic.

 

The Great Composers

Vier samen met ons vier van de grootste componisten (Beethoven, Mozart, Chopin, Haydn), voor de exclusieve heruitgave van de veel geprezen, bekroonde The Great Composers-serie, met de wereldwijde speciale bioscoopvertoning om elke respectievelijke verjaardag te laten zien. Vanaf 13 januari 2020 met IN SEACH OF  BEETHOVEN en leidend tot een speciaal evenement op de 250e verjaardag van Beethoven op 16 december 2020 – een vertoning van de opmerkelijke CONCERTO – A BEETHOVEN JOURNEY. Deze definitieve en geliefde serie is niet te missen op het grote scherm! Beethoven jaar 2020 is een groot Europees evenement.

Spraakmakende documentaires over internationale top-exposities en bevlogen kunstenaars.
Ook dit seizoen vertonen we weer een reeks spraakmakende documentaires over internationale top-exposities en bevlogen kunstenaars. Curatoren en experts geven een toelichting op de getoonde kunstwerken en vertellen je alles wat je wilt weten op een toegankelijke en onderhoudende manier. Deze documentaires zijn verweven met biografieën en bieden exclusieve beelden achter de schermen direct vanuit de musea. De films zijn informatief, toegankelijk en onderhoudend en bieden een meeslepende, filmische reis langs 's werelds meest geliefde kunst en hun makers.

Dit seizoen kan je onder andere documentaires over de fascinerende kunstenaars Leonardo da Vinci, Lucian Freud, Gaugain en Boticelli verwachten. 

Alle documentaires zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling. De kosten per kaartje zijn €10,50 inclusief koffie/thee en wat lekkers.

 


2020 Cinelink