Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Klassiekers

Films met betekenis voor iedereen

Nostalgie

Heb je nou een goede vriend die je al een langere tijd blijft vertellen dat je een bepaalde film echt gezien moet hebben? Dit is je kans! Neem deze persoon mee voor een unieke ervaring om de film, waaraan zij zoveel mooie herinneringen hebben, nog eens te beleven met jou erbij! kijk op de site voor de aanvangstijden van de favoriete films van vroeger. Want een film in de bioscoop zien blijft iets magisch!

Op dit moment verlangen we allemaal naar hoe het vroeger was. De vraag 'weet je nog hoe het was toen Gladiator in de bioscoop draaide?' is dan misschien niet de eerste vraag waar je dan aan denkt, maar toch willen wij bij Cinemajestic deze vraag voor je beantwoorden. 

Kijk tip!
Nieuw bij Cinemajestic: De oude en nieuwe Klassiekers van vroeger terug op het witte doek! Films als onder andere Interstellar, Mama Mia 2 en Shawshank Redempion keren voor een keer terug in de bioscoop. Kom jij ook genieten van deze films en de herinnereingen die ze met zich meebrengen? Kijk op de site op het programma wanneer deze films draaien en reserveer snel je kaarten.

Bestel nu jouw kaarten voor een filmklassieker.

 

 

 


2020 Cinelink