Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Prachtige opera- en balletvoorstellingen

Rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in London

Door de Corona pandemie zullen er geen LIVE voorstellingen meer in 2020 worden aangeboden. Wel kunt u genieten van een aantal fantastische shows die eerder opgenomen zijn. De voorstellingen worden aangeboden door The Royal Opera House.

Bijna elke voorstelling wordt gepresenteerd door geliefde persoonlijkheden uit de opera wereld, die ons exclusieve interviews en een kijkje achter de schermen geven. Bioscoopbezoekers wereldwijd worden ook aangemoedigd om mee te doen, door hun vragen te stellen via Twitter. Een digitaal programma kan worden gedownload vanaf de website van het Royal Opera House, die ook nog veel aanvullende en interessante informatie verschaft.

In Nederland wordt het komend seizoen in meer dan 40 bioscopen vertoond, en worden de meeste opera's voorzien van Nederlandse ondertiteling! Ook zal er in een behoorlijk aantal bioscopen ruimte zijn voor extra vertoningen, zodat het publiek ook op een ander moment, soms ook een gunstiger tijdstip, kan genieten van dezelfde show.

Operaplatform Gelderland – Overijssel
De informatie over de opera’s wordt u aangeboden door het Operaplatform Gelderland-Overijssel.

Het Platform is een doorgeefluik van alles dat er op operagebied in de regio gebeurt èn organiseert operarecitals en andere evenementen op operagebied in Zutphen.

Meer weten? Ga naar www.operaplatform-go.nl

Reserveer nu door op de filmposter te klikken.

2021 Cinelink