Prachtige opera- en balletvoorstellingen

Rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in London

Seizoen 2021 - 2022
Na lang wachten zullen er vanaf eind dit jaar weer live ballet- en operavoorstellingen vanuit Covent Garden (Royal Opera House) live te zien zijn bij Cinemajestic. Het seizoen is kort maar zeer krachtig met zes klassieke titels. Het aangekondigde seizoen laat ons genieten van drie opera's en drie balletten. Bij Cinemajestic kun je live getuige zijn van deze bijzondere voorstellingen. Geniet vanuit de heerlijke bioscoopstoel van de beste opera's en balletten.

Het seizoen zal worden afgetrapt met de kerstklassieker 'De Notenkraker' op 9 december. Van The Royal Ballet gaan we op 15 december naar het spannende Puccini's Tosca. Na de jaarwisseling zal liefde en tragedie te zien zijn in het ballet van Shakespeare's Romeo & Juliet die op 14 februari live te zien is. We vervolgen het seizoen op 10 maart met Verdi's meesterwerk en tevens eerste productie van Oliver Mears 'Rigoletto'. Het bekende La Traviata is rechtstreeks vanuit London te zien op 13 april. We sluiten het seizoen af met Het Zwanenmeer op donderdag 19 mei.

De interviews en gesprekken zullen te zien zijn in Nederlandse ondertitels.

Operaplatform Gelderland – Overijssel
De informatie over de opera’s wordt u aangeboden door het Operaplatform Gelderland-Overijssel.

Het Platform is een doorgeefluik van alles dat er op operagebied in de regio gebeurt èn organiseert operarecitals en andere evenementen op operagebied in Zutphen.

Meer weten? Ga naar www.operaplatform-go.nl

Reserveer nu door op de filmposter te klikken.

2022 Cinelink