Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

In alle rust naar de film tijdens de 55+ VIP-middag

Inclusief kopje koffie met wat lekkers

Cinemajestic vertoont tijdens de VIP-middag speciale films voor ouderen. Een ontspannen compleet verzorgde middag uit, naar een mooie film. Komt u ook op de donderdagmiddag (niet wekelijks) naar de bioscoop om 14:00 uur?
 

Hoe ziet de VIP middag eruit?

De rode loper is voor u uitgerold en u kunt genieten van een ontspannen middagje zonder gehaast. Geen schreeuwende kinderen in de zaal of gehaaste druktemakers achter u in de rij. Voor maar € 7,50 per persoon, bent u voorzien van een middagje ontspanning in een sfeervolle omgeving. Inbegrepen in de prijs is een gratis kopje koffie of thee, iets lekkers voor erbij en het filmkaartje. Twee keer in de maand bent u vanaf 13.30 uur van harte welkom bij servicebioscoop Cinemajestic. U kunt op dat moment genieten van een kopje koffie of thee.

Wat mag u uiteraard van ons verwachten?

Wij verzorgen een compleet middagje uit voor u. Wij bieden u service in de zaal aan. Met één druk op de serviceknop, wordt u zo spoedig mogelijk geholpen. Hiernaast zullen wij het geluidsniveau van de film aanpassen, wij zullen zo zacht als technisch mogelijk, de voorstelling vertonen.

 

Programma 2020 

High Note

25 juni 2020

Peanut Butter Falcon

2 juli 2020

Engel

6 augustus 2020

Hope Gap

6 augustus 2020

 

Reserveer nu door op de filmposter te klikken.

 

2020 Cinelink