In alle rust naar de film tijdens de 55+ VIP-middag

Inclusief kopje koffie met wat lekkers

Cinemajestic vertoont tijdens de VIP-middag speciale films voor ouderen. Een ontspannen compleet verzorgde middag uit, naar een mooie film. Komt u ook elke derde (met uitzondering de vierde) donderdagmiddag van de maand naar de bioscoop om 14:00 uur?
 
Hoe ziet de VIP middag eruit?

U kunt genieten van een ontspannen middagje zonder gehaast. Geen schreeuwende kinderen in de zaal of gehaaste druktemakers achter u in de rij. Voor maar € 6,75 per persoon, bent u voorzien van een middagje ontspanning in een sfeervolle omgeving. Inbegrepen in de prijs is een gratis kopje koffie of thee, iets lekkers en het filmkaartje. Elke derde donderdag van de maand om 14:00 uur bent u van harte welkom bij servicebioscoop Cinemajestic. Wij zijn op die middag vanaf 13:30 uur geopend en u kunt op dat moment al genieten van een kopje koffie of thee.

Wat mag u uiteraard van ons verwachten?
Wij verzorgen een compleet middagje uit voor u. Wij bieden u service in de zaal aan. Met één druk op de serviceknop, wordt u zo spoedig mogelijk geholpen. Hiernaast zullen wij het geluidsniveau van de film aanpassen.

Reserveer nu door op de filmposter te klikken.