Bioscoopreclame

Effectief en doeltreffend bereik

Door de vriendelijke en gastvrije ambiance zijn onze bioscoopbezoekers echt een 'avondje uit' en, voorafgaand aan de film, ontspannen in afwachting van wat komen gaat. Uw reclame wordt voor iedere film vertoond en bereikt daardoor heel veel verschillende doelgroepen. Denkt u hierbij aan'gezinnen, stelletjes, oma's met kleinkinderen en jong volwassenen. Hierdoor wordt uw advertentie door jong en oud bekeken.

Cinemajestic bekleedt een regiofunctie en mag bezoekers ontvangen uit Zutphen, maar ook uit Lochem, Gorssel, Klarenbeek, Apeldoorn, Deventer, Brummen, Vorden, Voorst, Klarenbeek en nog veel meer plaatsen in de omgeving. Met grote kaskrakers als Pirates of the Carribean, Verschrikkelijke Ikke, James Bond en Star Wars, zien we de bezoekersaantallen ieder jaar toenemen.

De attentiewaarde voor reclame-uitingen is hierdoor optimaal en derhalve uiterst effectief, omdat u een grote groep mensen bereikt die uw reclame aandachtig bekijken. Ook uw bedrijf of organisatie kan daarvan profiteren.

Naast reclame in de bioscoopzalen is het tevens mogelijk om te adverteren op de schermen bij de kassa, in de foyer en op de toegangstickets. Voor de productie werken wij samen met AnnEvents. Zo krijgt ook u de professionele reclame-uiting voor een prijs die u zal verrassen. De prijzen voor adverteren gaan vanaf €450,- per kwartaal. 

 

Bereik onze accountmanager via AnnEvents op 06-51614000 of mail [email protected]

2023 Cinelink