Bijeenkomsten

Congressen, exclusieve galapremière en meer

Cinemajestic Zutphen is de ideale locatie voor jouw bijeenkomst!

Onze moderne bioscoop is de perfecte locatie voor verschillende soorten evenementen en bijeenkomsten. Of het nu gaat om een ​​(inter)nationaal congres, een exclusieve galapremière, een persconferentie, of een productpresentatie, de bioscoop biedt ontzettend veel mogelijkheden.

De bioscoop is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op slechts enkele minuten lopen van het NS-station. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid beschikbaar voor gasten die met de auto komen. De locatie is volledig rolstoelvriendelijk, waardoor inclusiviteit voor alle aanwezigen wordt gegarandeerd.

Bij Cinemajestic kun je jouw evenement een zakelijk tintje geven, maar ook een persoonlijk accent als dat gewenst is. Wij bieden moderne en veelzijdige ruimtes, waarbij een unieke sfeer wordt gecombineerd met kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en aantrekkelijke voordelen.

Onze slogan luidt niet voor niets: ‘Een ontmoetingsplek voor iedereen waar vriendschappen beginnen en plezier maken voorop staat’.

Na de bijeenkomst nog een workshop, teamuitje of borrel, ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Bereik ons op 0575-512085 of mail [email protected]

Of stuur ons (tussen 9-17 uur) een bericht via Whatsapp op 06-28806313. (Voor vragen via whatsapp graag de volgende informatie meesturen; Wat voor bijeenkomst, welke datum, tijdstip, hoeveel personen, evt budget, contactgegevens aanvrager)

 

2023 Cinelink