Bijeenkomsten

Congressen, exclusieve galapremière en meer

Cinemajestic Zutphen is de perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje! Onze moderne bioscoop biedt talloze mogelijkheden en is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Gelegen op slechts enkele minuten lopen van het NS-station, is het voor iedereen eenvoudig om bij ons te komen. Daarnaast beschikken we over gratis parkeergelegenheid voor gasten die met de auto komen. Dit zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk bij ons kan parkeren en zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten.

Bij Cinemajestic staat inclusiviteit hoog in het vaandel. Onze locatie is volledig rolstoelvriendelijk, waardoor we ervoor zorgen dat alle aanwezigen kunnen genieten van het bedrijfsuitje. Wij streven ernaar om een ​​inclusieve omgeving te creëren waar iedereen zich welkom voelt.

Of je nu een zakelijk tintje aan je bedrijfsuitje wilt geven of juist een persoonlijk accent wilt toevoegen, bij Cinemajestic is alles mogelijk. We bieden moderne en veelzijdige ruimtes die een unieke sfeer combineren met kwaliteit, gebruik aantrekkelijke en aantrekkelijke voordelen.

Kortom, Cinemajestic Zutphen is de ideale locatie voor jouw bedrijfsuitje. We streven naar een inspanning om een ​​ervaring te bieden, waarbij we rekening houden met de wensen en behoeften van jou en je team. Neem contact op met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een succesvol en memorabel bedrijfsuitje bij Cinemajestic.

Bereik ons op 0575-512085 of mail [email protected]

Of stuur ons (tussen 9-17 uur) een bericht via Whatsapp op 06-28806313. (Voor vragen via whatsapp graag de volgende informatie meesturen; Wat voor bedrijfsuitje, welke datum, tijdstip, hoeveel personen, evt budget, contactgegevens aanvrager)

2023 Cinelink