Heeft u interesse in een schoolvoorstelling?

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een schoolvoorstelling, maar merkt u dat er steeds minder middelen beschikbaar zijn voor culturele of andere activiteiten binnen uw school? Bij Cinemajestic begrijpen we het belang van culturele en educatieve ervaringen voor leerlingen. Daarom streven we ernaar om onze bioscoop ook toegankelijk te maken voor uw leerlingen, zodat ze kunnen genieten van een leerzaam én leuk uitje.

Wij bieden speciale arrangementen en tarieven voor schoolvoorstellingen aan, zodat u binnen uw budget kunt blijven. Onze bioscoop biedt een scala aan films die geschikt zijn voor verschillende leeftijdsgroepen en educatieve doeleinden. Of het nu gaat om een ​​les, een literatuurverfilming of een documentaire, we hebben diverse opties om aan uw educatieve behoeften te voldoen.

Een bioscoopuitje biedt niet alleen entertainment, maar ook een unieke leerervaring. Leerlingen kunnen zich onderdompelen in verschillende verhalen, culturen en thema's, waardoor hun creativiteit, taalvaardigheid en kritisch denken wordt gestimuleerd. Bovendien kunnen ze genieten van de gezellige sfeer en het samenzijn met hun klasgenoten.

Staffelkorting

Cinemajestic introduceert de staffelkorting. Een normaal toegangskaartje voor de matinee kost € 8,- per leerling, u kunt bij ons tegen een gereduceerd tarief een speciale schoolvoorstelling reserveren.

Aantal leerlingen en/of begeleiders

Kosten per leerling

Tot 150 personen

€ 7,50,-

Vanaf 150  personen

€ 7,-

Vanaf 300 personen

€ 6,50,-

Bij Cinemajestic streven we ernaar om uw schoolvoorstelling tot een succes te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen te werken aan een waardevolle ervaring voor uw leerlingen.

Bereik ons op 0575-512085 of mail [email protected]

Of stuur ons (tussen 9-17 uur) een bericht via Whatsapp op 06-28806313. (Voor vragen via whatsapp graag de volgende informatie meesturen; Schoolvoorstelling, welke datum, tijdstip, hoeveel personen, evt budget, contactgegevens aanvrager)

2023 Cinelink