Bijeenkomsten

Congressen, exclusieve galapremière en meer

Cinemajestic Zutphen is de perfecte locatie voor jouw borrel! Onze bioscoop is niet alleen goed bereikbaar met het openbaar vervoer, op slechts enkele minuten lopen van het NS-station, maar biedt ook gratis parkeergelegenheid voor gasten die met de auto komen. We streven ernaar om een ​​inclusieve omgeving te creëren en daarom is onze locatie rolstoelvriendelijk, zodat alle aanwezigen kunnen genieten van de borrel.

Bij Cinemajestic hebben we diverse ruimtes die geschikt zijn voor een borrel. Ons cafégedeelte kan apart gehuurd worden en biedt plaats aan 80 zittende gasten en tot 120 staande gasten. Deze ruimte heeft een eigen toiletgroep en kan worden afgesloten voor verhuur, zodat je in alle privacy kunt genieten van de borrel.

Daarnaast hebben we een kleinere zaal op de 1e verdieping (geen lift aanwezig) die speciaal is ingericht als feestruimte. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 120 personen en is perfect voor het organiseren van borrels en feesten. Je kunt er ook voor kiezen om eerst een presentatie te houden in een van onze bioscoopzalen en vervolgens de borrel daar te laten plaatsvinden. Elke bioscoopzaal beschikt over een eigen bar, zodat jij en je gasten gemakkelijk van drankjes kunnen worden voorzien.

Bij Cinemajestic streven we ernaar om jouw borrel tot een succes te maken. We bieden niet alleen diverse ruimtes en faciliteiten, maar ook een unieke sfeer die wordt gecombineerd met kwaliteit en gebruikservaring. Neem contact op met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een borrel bij Cinemajestic Zutphen.

Bereik ons op 0575-512085 of mail [email protected]

Of stuur ons (tussen 9-17 uur) een bericht via Whatsapp op 06-28806313. (Voor vragen via whatsapp graag de volgende informatie meesturen; Wat voor borrel, welke datum, tijdstip, hoeveel personen, evt budget, contactgegevens aanvrager)

2023 Cinelink