Relatiegeschenken

bioscoopbonnen, arrangementen en meer

Wil je jouw medewerkers eens echt in de watten leggen, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je: geef jouw medewerkers een heerlijk ontspannen filmbeleving cadeau! Bij Cinemajestic kun je filmbonnen kopen met veel voordeel, verpakt in een leuke cadeauverpakking passend bij het jaargetijde of de feestdagen.

Met deze filmbonnen kunnen jouw medewerkers genieten van de nieuwste films in een moderne en comfortabele bioscoopomgeving. Het is een geweldige manier om hen te bedanken voor hun harde werk en inzet. Of het nu gaat om een ​​verjaardag, jubileum, kerstcadeau of gewoon als blijk van waardering, deze filmbonnen zijn altijd een schot in de roos.

Bij Cinemajestic kun je genieten van aantrekkelijke kortingen bij de aanschaf van filmbonnen, waardoor je waar voor je geld krijgt. Bovendien worden de bonnen verpakt in een feestelijke cadeauverpakking die de ontvangers direct in de feeststemming brengt.

Dus waar wacht je nog op? Verwen jouw medewerkers met een ontspannen filmbeleving bij Cinemajestic en laat hen genieten van een welverdiend moment van ontspanning en plezier. Het is een cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden en lang herinnerd zal worden.

 Er zijn verschillende cadeaubonnen beschikbaar: 

 Bon 1: cadeaubon met een geldbedrag naar keuze

 Bon 2: €16,00 entree + popcorn + geselecteerde frisdranken of koffie/thee of bier

 Bon 3: €32,50- entree voor 2 personen + borrelarrangement + één
 geselecteerde frisdrank of koffie/thee of bier per persoon.               

 Bon 4: €6,50 ter waarde van één toegangsbewijs op maandag tot en
 met donderdag (niet geldig in de kerstvakantie).

Bij afname van meerdere bonnen krijg je een flinke korting:

                  > 50 bonnen: 10% korting

                  >100 bonnen: 20% korting

                  >200 bonnen: 30% korting

Bereik ons op 0575-512085 of mail [email protected]

Of stuur ons (tussen 9-17 uur) een bericht via Whatsapp op 06-28806313. (Voor vragen via whatsapp graag de volgende informatie meesturen; Relatiegeschenk, welke bon, hoeveel personen, evt budget, contactgegevens aanvrager)

2023 Cinelink