Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Chrome Download Firefox Download Edge

Cadeaubonnen

Welke bonnen nemen we aan

Cinemajestic is een bioscoop die niet bij een keten is aangesloten. Bioscoopbonnen van andere bioscoopketens zijn helaas bij ons niet geldig. Misschien is het voor u verwarrend welke cadeaubonnen wij wel en welke wij niet innemen.

Daarom vindt u hier een uiteenzetting van de kaarten die wij innemen. Let op: in het algemeen geldt dat actiekaarten niet gecombineerd kunnen worden met combikaarten en speciale voorstellingen zoals ladiesnights, concerten en operavoorstellingen.

U kunt uw kaarten altijd via de website reserveren en kiezen voor de optie betalen aan de kassa, indien u wilt betalen met een cadeaubon.

Hieronder een overzicht van de bonnen die u kunt inwisselen bij onze bioscoop:

  

Deze bon nemen we in op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De bon is niet geldig in de kerstvakantie. Let op de bon heeft een einddatum en is meestal 1 jaar geldig. Bij een 3D-voorstelling geldt een toeslag van €1,50. Helaas is deze bon niet geldig voor specials zoals de ladiesnight, concerten en de mannenavond.

 

Dit is een Nationale bioscoopbon en deze nemen we altijd in, tenzij de einddatum is verstreken.

 

Deze Nationale bioscoopbon is ook bij ons geldig, alleen voor de titel zoals aangegeven op de bon. De bon is niet geldig voor een andere film. Niet mogelijk in combinatie met andere acties of combikaarten. 

 

De bioscoopcadeau bon is ook bij ons geldig voor een arrangement zoals aangegeven op de kaart. Niet mogelijk in combinatie met andere acties, bij specials (zoals ladiesnight) of combikaarten.

 

Is het een en ander toch nog onduidelijk?

Neemt u gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0575-512085.

2019 Cinelink