Ladies Specials

Het leukste bioscoop uitje voor dames!

Ladiesnight

De ladiesnight staat voor veel dames al met rood onderstreept in de agenda. Tijdens dit avondje uit kun je met je vriendinnen, moeder of dochter op stap.

Tijdens de ladiesnight zorgen wij voor een uitgebreid randprogramma. Regelmatig zijn er kramen aanwezig die je graag nieuwe mode, sieraden en visagie laten zien. Het programma is iedere keer anders, een modeshow, food pairing en cocktails kunnen een thema zijn tijdens de ladiesnight. Kom daarom een half uur voor aanvang van de film naar de bioscoop.

Wij zetten alle dames altijd lekker in het zonnetje met leuke drankjes, hapjes en kleine goodies.
Tijdens iedere ladiesnight staat natuurlijk de film centraal, wij kiezen de film altijd zorgvuldig uit, en regelmatig is het een première die nog niet in de bioscoop te zien is.

Kaartjes voor de ladiesnight kosten 14,50. Deze zijn via internet te koop, reserveren kan doorgaans een week voor de voorstelling.

 

Rosé of Prosecco Special

Weinig tijd om bij te kletsen met je vriendin? Maak dan tijd voor elkaar en kies dan voor de Rosé Special bij Cinemajestic. Wij kiezen een leuke damesfilm, waarbij wij het eerste rosé wijntje trakteren. Deze special is te herkennen aan de titel. Achter de filmtitel staat Rosé Special.

 

Tip:
Ga eens gezellig met het hockeyteam, collega's of zussen naar de ladiesnight!
Dit staat garant voor een onvergetelijk avondje uit.

 

Reserveer nu door op de filmposter te klikken.

 

2023 Cinelink