In alle rust naar de film tijdens de 50+ VIP-middag

Inclusief kopje koffie met wat lekkers

Cinemajestic vertoont tijdens de VIP-middag speciale films voor ouderen. Een ontspannen verzorgde middag uit naar een mooie film. Kom ook op de donderdagmiddag (niet wekelijks) naar de bioscoop om 14:00 uur?
 

Hoe ziet de VIP middag eruit?

De rode loper is uitgerold en geniet van een ontspannen middagje zonder gehaast. Voor maar € 8,00 per persoon voorzien wij u van een middagje ontspanning in een sfeervolle omgeving. Inbegrepen in de prijs is een gratis kopje koffie of thee, iets lekkers voor erbij en het filmkaartje. 

Wat bieden we?

Wij verzorgen een compleet middagje uit met service in de zaal. Met één druk op de serviceknop, komt een collega naar u toe.

Hiernaast zullen wij het geluidsniveau van de film aanpassen, wij zullen zo zacht als technisch mogelijk, de voorstelling vertonen.

 

AutoMaatje Zutphen / Warnsveld / Eefde

Is het niet mogelijk voor jou om de bioscoop te bereiken? Maak dan gebruik van AutoMaatje, een sociale vervoersdienst van deur tot deur voor mensen die minder mobiel zijn. Voor en door inwoners van Zutphen, Warnsveld en Eefde. Onze 60 chauffeurs rijden op basis van vrijwilligheid, met hun eigen auto en tegen een onkostenvergoeding van 35 eurocent per kilometer. Vervoer op maat met persoonlijke aandacht.

Bij AutoMaatje kunt u van maandag tot en met vrijdag ritten aanvragen tussen 10.00 en 14.00 uur op 0575 - 23 40 20. Liefst twee dagen van tevoren. Onze coördinatoren regelen een chauffeur en informeren u daarover. De chauffeur staat op de afgesproken dag en tijdstip bij u voor de deur en brengt u naar de gewenste bestemming en weer terug. AutoMaatje rijdt ook in het weekend en ook naar bestemmingen buiten de gemeentegrenzen. AutoMaatje is niet leeftijdsgebonden. Jong of oud, als vervoer een probleem is, kun je gebruik maken van AutoMaatje.

 

Wilt u gebruik maken van AutoMaatje of chauffeur worden? Bel met 0575 – 23 40 20 of stuur een email naar [email protected]. AutoMaatje is van maandag t/m vrijdag aanwezig van 10.00 – 14.00 uur ’t Warnshuus. Met AutoMaatje zorg je als inwoners zelf voor elkaar en heb je ook nog eens leuke ontmoetingen!

 

AutoMaatje is een samenwerking tussen de ANWB en Stadsonderneming Zutphen (www.stadsondernemingzutphen.nl).

 

Reserveer nu door op de filmposter te klikken.