Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

De allerlekkerste hapjes en drankjes

Gewoon vanuit je stoel bestellen

Welkom
Voorafgaand aan de film verwelkomen we u graag in de sfeervolle foyer van Cinemajestic. U kunt uw avond hier rustig beginnen met een drankje van de bar. We serveren hier ook warme dranken gezet met versie koffiebonen van 'De Pelikaan' uit Zutphen. Drankjes die u aan de bar heeft gekocht kunnen gewoon worden meegenomen naar de zaal. In de zomermaanden kunt u ook genieten van een drankje op ons gezellige terras. 

In de zaal
Wanneer u uw stoel heeft gevonden in de zaal kunt u gebruikmaken van de serviceknop. Met deze knop roept u een medewerker die uw bestelling gaat opnemen. Het assortiment is uitgebreid. Popcorn in diverse smaken, chips, M&M's en andere snoepsoorten. De keuze is oneindig. Ook kunt u kiezen voor een warme snack, bitterballen van Van Dobben bijvoorbeeld. Uw bestelling kunt u gemakkelijk contant betalen, met de speciale Cinemajestic horecapas of met de pinpas. 

Nog even lekker napraten
Na afloop van de voorstelling kunt u uw gesprek voortzetten in de foyer. We serveren in de foyer hetzelfde assortiment als in de bioscoopzaal. Na afloop van de laatste voorstelling sluit de foyer. De barman adviseert u graag een lekker glas wijn of een speciaal biertje wat bij uw wensen aansluit! 

 

 

2020 Cinelink