De allerlekkerste hapjes en drankjes

Gewoon vanuit je stoel bestellen

Welkom
Voorafgaand aan de film verwelkomen we je graag in de sfeervolle foyer van Cinemajestic. Je kan de avond hier rustig beginnen met een drankje van de bar. We serveren hier ook warme dranken gezet met versie koffiebonen van 'De Pelikaan' uit Zutphen. Drankjes die je aan de bar hebt gekocht kunnen gewoon worden meegenomen naar de zaal. In de zomermaanden kan je ook genieten van een drankje op ons gezellige terras. 

In de zaal
Om in de zaal te bestellen druk je op de serviceknop. Met deze knop roep je een medewerker die jouw bestelling gaat opnemen. Het assortiment is uitgebreid. Popcorn in diverse smaken, chips, M&M's en andere snoepsoorten. Ook kan je kiezen voor een warme snack, bitterballen van Van Dobben bijvoorbeeld. Jouw bestelling betaal je contant, met de Cinemajestic horecapas of met de pinpas. 

Nog even lekker napraten
Na afloop van de voorstelling jouw avond voortzetten in de foyer? We serveren in de foyer hetzelfde assortiment als in de bioscoopzaal. Na afloop van de laatste voorstelling sluit de foyer. De barman adviseert je graag over een lekker glas wijn of een speciaal biertje wat aansluit bij jouw wensen! 

 

 

 

2023 Cinelink