Maak je bioscoopuitje extra compleet

Kies voor een combinatie van lekker eten en een filmpje kijken!

Ben je echt toe aan een avondvullend programma tegen een schappelijke prijs? Kies dan voor het bioscoopmenu van Cinemajestic.
Das lekker eten bij één van onze partner restaurants.

 

Reserveren doe je makkelijk en snel bij het restaurant.
Je ontvangt een bon die ingewisseld kan worden voor een filmkaartje.

Vergeet zelf niet te reserveren voor de film!


Klik op het arrangement om naar de site van het restaurant te gaan:

 

Informatie over de restaurants en de deals:

Ben je echt toe aan een avondvullend programma tegen een schappelijke prijs? Kies dan voor het bioscoopmenu van Cinemajestic.

 

Kings & Queens

Breng een bezoek aan Kings & Queens en combineer dit met een filmpje bij Cinemajestic. Onderstaand arrangement kun je telefonisch reserveren bij Kings & Queens (0575 820 288). Je kunt tot 24 uur van tevoren reserveren. Je betaalt bij Kings & Queens en ontvangt daar een waardebon voor de film.
 
Flips & Film
Een compleet avondje uit met lekker eten en een filmpje!
 
Kom lekker eten bij Kings & Queens en daarvoor of daarna genieten van een goede film bij Cinemajestic! Een Flip* naar keuze van Flips & Ribs (onderdeel van Kings & Queens) inclusief een reguliere film naar keuze bij Cinemajestic voor maar €22,50 per persoon!
 
*andere gerechten mogelijk tegen een meerprijs
 
Wat zijn Flips?
Flips zijn gerechten op basis van krokante potato dippers met daarop een overheerlijke topping, bereid met verse producten. Kies uit maar liefst 17 verschillende Flips met unieke smaken en ingrediënten. Steak & Cheese, Honey-Cajun-Chicken en Mexican Style zijn slechts een greep uit de vele varianten! Ook is er een ruim aanbod vega(n) Flips, zo is er voor ieder wat wils!

 

 

Grand Café Pierrot

Je kan bij Grand Café Pierrot de hele dag terecht voor heerlijke lunch- en dinergerechten zoals een authentieke saté, een mooi visgerecht of een frisse geitenkaassalade. Het Grand Café biedt voor elk wat wils, die zijn vrije tijd in een ongedwongen sfeer wil doorbrengen. Hoewel de menukaart meerdere keren per jaar veranderd naar gelang de seizoenen, willen we je ook een extra keuze geven. Voor een mooie prijs wordt er een daghap aangeboden.

Verrassend eten doe je bij Pierrot!

Bij deze combideal bekijk je een filmpje in de bioscoop en kies je bij Pierrot een soep en een hoofdgerecht van de kaart. Reserveren voor het eten is niet verplicht en kan ook ter plaatse (maandag zijn ze gesloten). Heb je een vraag aan het Grand Café? Ze zijn bereikbaar op 0575-540100. Bij het eten ontvang je een bon voor jouw filmbezoek. Reserveren met deze deal is gratis en zeker aan te raden. De bioscoop is geopend op het moment dat er films worden vertoond en bereikbaar op 0575-512085. Deze scherpe deal kost €31,50 per persoon.

 

 

DE GRACHT

In het centrum van Zutphen, aan de Laarstraat, is de Gracht gevestigd. Je kan er terecht voor de lekkerste pannenkoeken in de regio! Het restaurant heeft twee verdiepingen en een ruim overdekt en verwarmt terras. Je wordt van harte welkom geheten door de eigenaar die zelf ook dagelijks meewerkt in de keuken om voor jou de lekkerste gerechten te bereiden.

Het biosmenu samen met de Gracht bestaat uit een ticket voor de film, een pannenkoek (extra ingrediënten op de pannenkoek is mogelijk tegen een meerprijs) en een frisdrankje (geen alcohol) naar keuze. Je betaalt €15,50 per persoon. Het restaurant is geopend op woensdag tot en met zondag.