Cadeaubonnen

Welke bonnen nemen we aan

Cinemajestic is een bioscoop die niet bij een keten is aangesloten. Bioscoopbonnen van andere bioscoopketens zijn helaas bij ons niet geldig. Misschien is het verwarrend welke cadeaubonnen wij wel en welke wij niet innemen. Daarom vind je hier een uiteenzetting van de kaarten die wij innemen.

Let op: in het algemeen geldt dat actiekaarten niet gecombineerd kunnen worden met combikaarten en speciale voorstellingen zoals ladiesnights, concerten en operavoorstellingen.

Reserveren via de site kan altijd, kies voor de optie betalen aan de kassa, indien je wilt betalen met een cadeaubon.

 

Hieronder een overzicht van de bonnen die je kan inwisselen bij onze bioscoop:

  

Deze bon nemen we in op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De bon is niet geldig in de kerstvakantie. Let op de bon heeft een einddatum en is meestal 1 jaar geldig. Bij een 3D-voorstelling geldt een toeslag van €1,50. Helaas is deze bon niet geldig voor specials zoals de ladiesnight, concerten en de mannenavond. Deze bon kan niet online worden verzilverd!

 

Dit is een Nationale bioscoopbon en deze nemen we altijd in, tenzij de einddatum is verstreken.

 

Deze Nationale bioscoopbon is ook bij ons geldig, alleen voor de titel zoals aangegeven op de bon. De bon is niet geldig voor een andere film. Niet mogelijk in combinatie met andere acties of combikaarten. 

 

Niet mogelijk in combinatie met andere acties, bij specials (zoals ladiesnight) of combikaarten.

 

Is het een en ander toch nog onduidelijk?

Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0575-512085.

2023 Cinelink